De gevels van morgen

Belgo Metal CW beschikt over de meeste knowhow op de Belgische markt. Onze nationale en internationale referenties getuigen van een onnavolgbare kwaliteit en exclusiviteit.

Brede expertise, grondige voorstudie en ontwerp, duurzame innovatie, perfecte realisatie en solide nazorg. Dat zijn de troeven waarmee Belgo Metal CW gevelbouw van de bovenste plank biedt. In overleg met architecten, ontwikkelaars en aannemers maken we van elk project een succes. U kiest de voor uw project gewenste samenwerkingsvorm: bouwteam, design & build of traditionele aanneming.

De evolutie in gevelbouw is vandaag sterk gericht op energie-efficiëntie van de moderne gevel. De wettelijke voorschriften en de vereisten volgens de lastenboeken van de bouwheren gaan steeds meer in de richting van de energiezuinige gevel. Zowel bij nieuwbouw als renovatie zijn de thermische prestaties van de gevel en de luchtdichtheid van kapitaal belang. Het spreekt voor zich dat wij het energieverhaal voorop zetten in al onze projecten.

Belgo Metal CW profileert zich als specialist in gevelsystemen klaar voor de gevels van morgen. We zijn een professionele speler met focus op middelgrote tot grote nieuwbouwprojecten en de renovatie van bestaande, vaak verouderde gevels. Vandaag telt Belgo Metal CW 40 vaste medewerkers aangevuld met ervaren tijdelijke krachten als de workload dat vraagt. De assemblage van de gevelsystemen gebeurt in onze fabriek in Wetteren.